Anatomická ortéza kolenného kĺbu s posilnením predného skríženého väzu

Bandáž uzavretého typu je profesionálny zdravotnícky výrobok, ktorý odľahčuje kolennému kĺbu a prednému skríženému väzu. Môže byť použitý ako pri liečbe, tak ako prevencia poranenia pri športe. Dva…

Celý popis produktu
135,50 € s DPH
Vybrať variantu
Varianty produktu
Anatomická ortéza kolenného kĺbu s posilnením predného skríženého väzu - M Skladom 2 ks
Skladom 2 ks
135,50 € s DPH
Anatomická ortéza kolenného kĺbu s posilnením predného skríženého väzu - L Skladom 2 ks
Skladom 2 ks
135,50 € s DPH
Anatomická ortéza kolenného kĺbu s posilnením predného skríženého väzu - XL Skladom 2 ks
Skladom 2 ks
135,50 € s DPH
Anatomická ortéza kolenného kĺbu s posilnením predného skríženého väzu - 2XL Skladom 2 ks
Skladom 2 ks
135,50 € s DPH
Popis produktu

Bandáž uzavretého typu je profesionálny zdravotnícky výrobok, ktorý odľahčuje kolennému kĺbu a prednému skríženému väzu. Môže byť použitý ako pri liečbe, tak ako prevencia poranenia pri športe.

Dva diagonálne pásky umiestnené pod kolenným chráničom podporujú predný skrížený väz. Špeciálny krúžok stabilizuje kolennú čéšku a znižuje záťaž na patellofemorálnom kĺbe. Ortéza AS-SK/A je ideálnym riešením pre aktívnych ľudí (vrátane športovcov), ktorí potrebujú stabilizáciu kĺbu vo frontálnej rovine pri zachovaní prirodzeného rozsahu pohybu. Ortéza je vyrobená z materiálu ActivePren™ a ActiveSpace™.

ActivePren™ je trojvrstvový materiál pozostávajúci z vonkajšej elastickej tkaniny a vnútornej vrstvy z neoprénovej peny. Materiál sa vyznačuje mäkkosťou a vysokou elasticitou. Vďaka systému AirSupply je časť tela pod ortézou ventilovaná. Materiál nemá hrubé vlákna, nedrie pokožku. Ortézy z tkaniny ActivePren™ sú odolné a efektívne. Materiál je vodoodolný.

ActiveSpace™ je polyamidový objemový materiál 3D, veľmi ľahký, ventilujúci pokožku a pozostávajúci zo 2 vrstiev. Špecifikou tohto materiálu je, že nie je elastický, preto dobre stabilizuje. Uvnitř medzi vrstvami voľne cirkuluje vzduch. Materiál je vodoodolný.

Určenie:

  • Nestabilita kolenného kĺbu (bočná alebo mediálna)
  • Pri bolestiach v kolennom kĺbe na pozadí predchádzajúcich poranení a degeneratívnych zmien
  • Rehabilitácia po operáciách na kolennom kĺbe
  • Pre prevenciu pri športových aktivitách — ortéza plní ochrannú funkciu

Vlastnosti/ charakteristiky:

  • Ortéza stabilizuje kolennú čéšku, odľahčuje kĺb a väzy
  • Vďaka udržovaniu optimálnej teploty a kompresie zmierňuje bolestivé symptómy, znižuje opuch a urýchľuje vstrebávanie krvácaní po poraneniach
  • Silikónový krúžok pozicionuje nadkolenie a vykonáva mikromasážny účinok
  • Podporuje komfortné mikroklíma pokožky

Tabuľka veľkosti:

Celková dĺžka výrobku: 33 cm

Spôsob nasadenia:

Ortézu môžete nosiť cez noc iba na odporúčanie ošetrujúceho lekára. Pred nasadením ortézy je potrebné sa oboznámiť s pravidlami jej používania uvedenými na obrázkoch priložených k výrobku. Sekvencia nasadenia ortézy je uvedená na obrázku nižšie.