Dřevěný dvouřadý 4-rolkový masážní přístroj na nohy Akito

Novinka

Drevený masážny prístroj – zariadenie na relaxáciu a starostlivosť o nohy Jedná sa o masážny prístroj vyrobený z prírodného dreva, ktorý sa skladá z dvoch radov po dvoch valčekoch, čo umožňuje…

Celý popis produktu
22,00 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu
Drevený masážny prístroj – zariadenie na relaxáciu a starostlivosť o nohy

Jedná sa o masážny prístroj vyrobený z prírodného dreva, ktorý sa skladá z dvoch radov po dvoch valčekoch, čo umožňuje súčasné masírovanie oboch nôh. Masážnik bol vyrobený v Poľsku – je ekologický, trvanlivý, estetický a užívateľsky prívetivý, pričom jeho ergonomický dizajn zabezpečuje pohodlné a efektívne používanie.
 

Použitie 4-valcového masážneho prístroja

Tento produkt je určený na použitie ako zariadenie na masáž nôh. Môže sa používať na relaxáciu po dlhom dni v práci alebo tréningu, za účelom zmiernenia napätia a únavy nôh. Taktiež môže slúžiť ako forma doplnkovej terapie pri rôznych ťažkostiach, ako sú problémy s prekrvením alebo stuhnutosť kĺbov. Je ideálny pre osoby, ktoré chcú prirodzene a neinvazívne starať o svoje nohy.

Nejdôležitejšie vlastnosti masážneho prístroja:

• prírodné drevo – masážny prístroj na nohy je vyrobený z trvanlivého a ekologického dreva, čo z neho robí odolný a ekologický produkt. Drevené masážne prístroje sa tiež používajú pri maderoterapii.

• dvojradové usporiadanie so 4 valčekmi: produkt má dve paralelné rady s 2 valčekmi na každej z nich, čo umožňuje súčasné masírovanie oboch nôh. Valčeky sú dokonale tvarované, aby stimulovali rôzne oblasti nôh, ako je chodidlo, prsty a päty, čím poskytujú komplexnú masáž.

• poľská výroba,

• jednoduché použitie: zariadenie je veľmi jednoduché na používanie – stačí ho položiť na podlahu a posúvať nohami dopredu a dozadu, aby valčeky vykonávali masážny pohyb. Môžete prispôsobiť tlak a tempo pohybu podľa vlastných preferencií.

• široké využitie: pravidelné používanie masážneho prístroja na nohy môže priniesť množstvo zdravotných výhod, ako je zmiernenie napätia a stresu, zlepšenie prekrvenia, redukcia bolesti a únavy.

 

 

Ako čistiť drevený masážny prístroj?

Stačí jemne utrieť masážny prístroj vlhkou handričkou alebo utierkou a nechať uschnúť. Dôležité je vyhnúť sa namáčaniu produktu vo vode, používaniu čistiacich prostriedkov, ktoré obsahujú agresívne chemikálie, a ponechávaniu ho na miestach s vysokou vlhkosťou, pretože to môže negatívne ovplyvniť trvanlivosť dreva.

 

Parametre:

• Celková dĺžka: 28 cm
• Celková šírka: 17 cm
• Priemer masážneho valčeka: 5 cm
• Dĺžka masážneho valčeka: 12 cm