Gumové banky na anticelulitídnu masáž – sada 4 kusy

Novinka

Gumové banky na anticelulitídnu masáž – sada 4 kusy Sada 4 gumových baniek umožňuje vykonávať rôzne druhy masáží, vrátane anticelulitídnej masáže. V závislosti od veľkosti banky možno masáž vykonávať…

Celý popis produktu
10,80 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Gumové banky na anticelulitídnu masáž – sada 4 kusy

Sada 4 gumových baniek umožňuje vykonávať rôzne druhy masáží, vrátane anticelulitídnej masáže. V závislosti od veľkosti banky možno masáž vykonávať na celom tele (hlavne stehná, zadok, brucho, paže, dekolt a tvár). Pravidelne vykonávaná masáž bankou zlepšuje krvný a lymfatický obeh, čím spevňuje pokožku, vyhladzuje ju a vyživuje, a taktiež pomáha redukovať celulitídu. Banky sú ľahké a kompaktné, čo umožňuje ich jednoduché prenášanie na cesty alebo kamkoľvek je to potrebné.

 

 Vlastnosti sady gumových baniek:
 
  • banky sú dostupné v 4 rôznych veľkostiach, čo umožňuje prispôsobiť ich vybranej oblasti tela,
  • ľahké, nerozbitné, odolné voči mechanickému poškodeniu,
  • vyznačujú sa vysokou odolnosťou materiálu, z ktorého sú vyrobené,
  • flexibilné (môžu byť použité v oblastiach tela, kde nie je možné použiť sklenené banky),
  • ľahko sa ovláda podtlak (stačí silnejšie alebo slabšie stlačiť banku),
  • jednoduché na čistenie,
  • široké možnosti použitia.

Gumové banky – účinky

Gumové banky fungujú na princípe vytvárania podtlaku na povrchu pokožky, čo vedie k jemnému „nasatiu“ kože a tkanív do vnútra banky. Výsledkom je zvýšený prietok krvi a lymfy v danej oblasti, čo stimuluje regeneračné a liečebné procesy. Počas masáže bankou dochádza aj k čiastočnému „uvoľneniu“ zadržanej vody, čo pri pravidelnom používaní vedie k zvýšeniu pevnosti pokožky, vyhladeniu a redukcii celulitídy, a dokonca k miernemu zmenšeniu obvodu. Gumové banky je možné použiť aj na liečebné účely.

Ako vykonať masáž gumovou bankou?

Anticelulitídna masáž gumovou bankou je jednoduchá a nevyžaduje špeciálnu prípravu. Odporúča sa použiť olej alebo masážny olejček, ktorý zabezpečí hladký pohyb banky po pokožke.

Ako vykonať masáž – krok za krokom:

  1. Na pokožku naneste väčšie množstvo oleja alebo masážneho olejčeka.
  2. Potom priložte banku správnej veľkosti na telo, jemne ju stlačte, aby sa koža „nasala“ dovnútra, a ťahajte smerom nahor. Je dôležité, aby masáž gumovou bankou bola vždy vykonávaná zdola nahor – smerom k srdcu.
  3. Okrem jednoduchých pohybov zdola nahor môžete vykonávať aj „cikcakové“ pohyby, ktoré ďalej zvyšujú prietok krvi a lymfy a stimulujú regeneračné procesy.
  4. Týmto spôsobom masírujte celé telo. V prípade brucha alebo zadku môžete vykonávať kruhové pohyby.
  5. Banky používajte podľa oblastí tela – najmenšia je vhodná pre tvár, najväčšia pre stehná alebo zadok a stredná napríklad pre dekolt alebo ramená.

Parametre:

Sada obsahuje 4 kusy gumových baniek s priemermi:

  • 7,8 cm
  • 6 cm
  • 4,8 cm
  • 3,2 cm