Masážny míček Line Sport Lacrosse Ball 6,5 cm

Novinka

Masážny míček Lacrosse Ball Masážny míček Line Sport Lacrosse Ball je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže pri komplexnej regenerácii, uvoľnení napätia a efektívnom obnovení síl. Ak intenzívne trénujete…

Celý popis produktu
5,60 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Masážny míček Lacrosse Ball

Masážny míček Line Sport Lacrosse Ball je skvelý nástroj, ktorý vám pomôže pri komplexnej regenerácii, uvoľnení napätia a efektívnom obnovení síl. Ak intenzívne trénujete alebo ste len amatér v oblasti fyzickej aktivity, iste si uvedomujete, aká dôležitá je zodpovedajúca regenerácia a starostlivosť o svoje telo. Míček na masáž Line Sport bude teda ideálnym riešením, ako si v tom pomôcť!

Míček Line Sport je vyrobený z odolného materiálu a je ľahko použiteľný. Skvele funguje ako počas tréningu, tak aj tesne po jeho skončení. Veľkosť 6,5 cm zaisťuje, že je ideálny na masáž rôznych častí tela, bez ohľadu na intenzitu tréningu, ktorý vykonávate. Vďaka hladkému povrchu je masáž príjemná a účinná. Stačí umiestniť míček pod vybranú časť tela a potom ho posúvať pozdĺž svalu a tlačiť s primeranou silou.

Objednajte si masážny míček Line Sport Lacrosse Ball ešte dnes a užite si skvelé výsledky a pohodlie, ktoré náš produkt poskytuje. Pamätajte, že zdravé a dobre udržiavané telo je základom pre dosiahnutie úspechu v tréningu.

Čo prináša masáž míčkom Line Sport?

Masáž pomocou míčka Line Sport je účinnou metódou relaxácie a zmiernenia svalového napätia. Pôsobí presne a hlboko na rôzne časti tela – umožňuje dostať sa aj do najťažšie prístupných miest. Môže byť používaná ako profesionálnymi masérmi, tak aj samotnými pacientmi v domácom prostredí. Táto metóda si získava stále väčšiu popularitu vďaka svojej jednoduchosti, pohodlnosti a účinnosti.

Míček na masáž umožňuje protahovanie a zvyšovanie flexibility svalov, čo zabraňuje vzniku svalovej horúčky a stuhnutosti. Je to tiež vynikajúci nástroj na redukciu stresu a zlepšenie pohody. Vďaka jemnému tlaku míčka na telo dochádza k redukcii hladiny kortizolu – hormónu stresu a zvýšeniu vylučovania endorfínov – látok zodpovedných za dobrý pocit a relaxáciu. Masáž sa dá vykonávať rôznymi spôsobmi a na mnohých rôznych častiach tela, čo umožňuje prispôsobiť ju individuálnym potrebám a preferenciám. Pravidelné používanie tejto metódy urýchľuje regeneráciu svalov po intenzívnej námahe a súčasne zlepšuje ich výkonnosť.

Míček na masáž – zvláštne vlastnosti:

  • vyrobený z vysoko kvalitného materiálu,
  • hypoalergénny,
  • ľahko udržiavateľný v čistote,
  • pohodlný na používanie,
  • zaisťuje účinnú automasáž,
  • vhodný na použitie na chrbát, šiju, nohy, hýždě a ramená,
  • dostupný v čiernej farbe,
  • využívaný v profesionálnych salónoch aj v domácom prostredí,
  • zabalený v elegantnom, pohodlnom obale.

 

Pre koho?

Masáž s míčkom Line Sport je zvlášť odporúčaná pre aktívne osoby a športovcov cvičiacich v posilovni alebo trénujúcich rôzne druhy športov. Hodí sa tiež pre fyzioterapeutov, ktorí sa denne stretávajú s pacientmi s rôznymi ťažkosťami a chcú im odporučiť praktické produkty na masáž.

Parametre:

  • Značka: Line Sport
  • Rozmery: 67 x 65 x 65 mm
  • Farba: čierna