Regulovateľný posilňovač rúk Line Sport

Novinka

Regulovateľný posilňovač rúk Line Sport Regulovateľný posilňovač rúk Line Sport je ideálny nástroj pre každého, kto chce posilniť silu rúk, zlepšiť úchop a zvýšiť vytrvalosť svalov predlaktia. Či už…

Celý popis produktu
4,40 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu

Regulovateľný posilňovač rúk Line Sport

Regulovateľný posilňovač rúk Line Sport je ideálny nástroj pre každého, kto chce posilniť silu rúk, zlepšiť úchop a zvýšiť vytrvalosť svalov predlaktia. Či už ste športovec, hudobník, osoba pracujúca pri počítači, alebo jednoducho hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoju fyzickú kondíciu – tento produkt splní vaše očakávania!

Rozsah nastavenia odporu od 5 do 60 kg umožňuje prispôsobiť intenzitu cvičenia individuálnym potrebám a úrovni pokročilosti. Vďaka tomu je posilňovač vhodný pre každého – od začiatočníkov, ktorí práve začínajú s posilňovacím tréningom, až po pokročilých používateľov hľadajúcich účinný nástroj pre intenzívny tréning. Ergonomická konštrukcia a protišmykový povrch zaisťujú pohodlie počas cvičenia a kompaktné rozmery uľahčujú skladovanie a prepravu. Vďaka tomu môžete cvičiť kdekoľvek a kedykoľvek!

Posilňovač rúk Line Sport – použitie: Posilňovač rúk sa bežne používa na posilnenie svalov rúk, zápästia a predlaktia. Pravidelné cvičenie s posilňovačom môže prispieť k zlepšeniu sily úchopu a celkovej svalovej vytrvalosti v týchto oblastiach. Ľudia, ktorí utrpeli zranenia ruky, zápästia alebo predlaktia, ako sú zlomeniny, natiahnutia alebo poranenia, môžu posilňovač používať aj počas rehabilitácie. Cvičenie s jeho použitím pomáha postupne obnovovať silu a funkciu svalov.

Parametre:

  • Značka: Line Sport
  • Farba: čierna
  • Rozsah odporu: 5–60 kg (nastaviteľný otočným gombíkom)