Dvojitý masážny anticelulitídový valček s rukoväťou Akito

Novinka

Dvojitý masážny anticelulitídový valček s rúčkou Akito je inovatívny nástroj určený na samostatnú masáž a maderoterapiu, ktorú je možné vykonávať v pohodlí domova. Valček je vyrobený z prírodného…

Celý popis produktu
7,60 € s DPH
Skladom >5 ks
Popis produktu
Dvojitý masážny anticelulitídový valček s rúčkou Akito je inovatívny nástroj určený na samostatnú masáž a maderoterapiu, ktorú je možné vykonávať v pohodlí domova. Valček je vyrobený z prírodného dreva, ktoré zaisťuje vysokú trvanlivosť a odolnosť, estetický vzhľad a zároveň komfort pri používaní. Jeho ergonomická konštrukcia umožňuje masáž väčších aj symetrických častí tela, ako sú chrbát, lýtka, stehná alebo ramená. Masážne valčeky sa skvele prispôsobujú tvaru tela a navyše môžu pracovať po oboch stranách, napríklad pozdĺž chrbtice. Produkt bol vyrobený v Poľsku s dodržaním vysokých štandardov kvality.
 

 

Aké účinky prináša masáž anticelulitídovým valčekom?

• Zlepšenie prekrvenia: Masáž prístrojom pomáha stimulovať prekrvenie krvi a lymfy, čo umožňuje zbaviť sa toxínov z tela a zefektívniť metabolické procesy.

• Uvoľnenie napätých svalov: Masáže pomáhajú uvoľniť napäté svaly a taktiež sa zrelaxovať a oddýchnuť si. Týmto spôsobom sa postaráme o komplexnú regeneráciu a zmiernenie únavy.

• Redukcia celulitídy: Masáž dreveným valčekom sa používa v maderoterapii. Pomáha spevniť a zvýšiť elasticitu pleti – čím zlepšuje jej vzhľad a zároveň znižuje viditeľnosť celulitídy.

• Spevnenie kožnej tkaniva: Masáž stimuluje produkciu kolagénu, čo posilňuje kožnú tkanivu a môže znížiť viditeľnosť celulitídy.

• Relaxačné účinky: Masáž valčekom môže tiež prispieť k obmedzeniu stresu. Pravidelné sedenie pomáhajú znižovať úroveň stresu, čo vedie k zlepšeniu celkového pocitu pohody. Týmto spôsobom sa postaráme nielen o svoje telo, ale aj o myseľ.

Čo odlišuje drevený masážny prístroj na telo?

• Prirodzený materiál: Drevo je ekologický materiál, ktorý je šetrný k pokožke, ľahko sa čistí a je mimoriadne odolný.

• Ergonomický dizajn: Masážny prístroj bol navrhnutý s ohľadom na komfort používateľa. Dvojitý masážny valček je vytvorený tak, aby sa ideálne prispôsobil pre masáž symetrických častí tela. Pohodlná rukoväť umožňuje jednoduchú manipuláciu a pevný úchop počas masáže.

• Česká výroba: Produkt je ideálny pre tých, ktorí si cenia českú výrobu a dodržiavanie vysokých štandardov kvality.

• Univerzálnosť: Drevený masážny valček slúži nielen na anticelulitídnu masáž, ale aj na regeneračnú, relaxačnú a zmierňujúcu bolesť.

• Samostatné používanie: Na rozdiel od niektorých typov masáží, ktoré vyžadujú návštevu špecialistu, možno tento masážny prístroj používať bez opustenia domova – šetríte čas a peniaze.

 

Ako sa starať o drevený masážny prístroj?

Udržiavanie dreveného rolleru v čistote je mimoriadne jednoduché. Po skončení masáže je potrebné ho vyčistiť pomocou handričky, ktorá je jemne navlhčená vodou, do ktorej sa pridalo trochu jemného čistiaceho prostriedku. Následne by sa masážny prístroj mal dôkladne osušiť.

Upozornenie! Kľúčové je, aby ste masážny prístroj nenamáčali do vody ani ho nepokladali, pretože drevo je materiál citlivý na poškodenie v kontakte s nadbytkom vody. Pravidelné čistenie produktu po každej masáži zabezpečuje jeho vysokú hygienu, čo prispieva k dlhej životnosti a efektivite masáže.

Parametre:

  • Celková dĺžka: 16,5 cm
  • Dĺžka jednej masážnej valčeky: 5 cm
  • Dĺžka dvojitej masážnej valčeky: 10,5 cm
  • Priemer masážnej valčeky: 4,5 cm